e-mail

+393475397874

Italiano Italiano English English Deutsch Deutsch Nederlands Franšais


Bezoek onze plaats

 

Home
Appartamenten
Stranden
Last Minute
Kaart
Satellit
Beschikbaarheid
Ontspanning
 
 

Voeg referentie toe

Sparen de beelden

 

De stranden


Het strand van S'Ena e Sa Chitta Het fijn en wit strand van S'Ena en Sa Chitta is vrij en breidt zich uit naar het zuiden ongeveer 3 km waar er rotsen zijn in de buurt van de oude vuurtoren. Net voor de kust van de vuurtoren is er een klein eiland genaamd Isola Rossa. De appartementen bevinden zich ongeveer 100 m van het strand. Achter het strand is een vijver waar levende roze flamingo's en reigers nesten.

Het strand van Capo Comino, De vuurtoren van Capo Comino is het verste oosterlijke punt op de oostkust van SardiniŰ, waar u kunt genieten van een prachtig panorama. Het witte strand van Capo Comino is de voortzetting van die van S'Ena Sa Chitta en is omringd door roze kliffen; het staat bekend voor zijn hoge duinen en lage jeneverbes struiken. Zeer geliefd bij de duikers die hier een rijke aquatische fauna hebben gevonden.

La Caletta is een toeristisch resort aan zee met alle diensten. Het strand , 5 km lang, is helemaal vrij met fijn en schoon zand, het water is niet diep, ideaal voor kinderen. Het is een haven voor boten en speedboten.

Santa Lucia Net ten noorden van Capo Comino is een klein vissersdorp, gebouwd rond de karakteristieke Torre Aragonese. Op het witte strand zijn er veel watersporten te bevatten, terwijl voor de liefhebbers van de rotsen, ten zuiden van het dorp zijn er talloze baaien bekleed door pijnbomen.

Strand van Berchida Net ten zuiden van Capo Comino komt u de mooie en afgelegen strand Berchida tegen, meerdere kilometers lang en 50 meter breed. Het zand is fijn en licht grijs, het water heeft nuances variŰrend van groen tot turkoois. Omringd door zandduinen en mediterranse struik, het strand van Berchida wordt aangeduid als een van de 5 mooiste stranden van de Middellandse Zee.

Strand van Bidderosa Beschermde oasis strand bestaand van vijf stranden van ongeveer 350 m lang en 15 m breed. Het fijn zand, licht grijs met rode stenen aan de zijkanten, heeft de zeer geurige bloei van wilde lelies. Het is bereikbaar via een onverharde weg waar de auto's passeren met moeite door een dicht dennenbos. Je gaat langs de vijver van Sa Curcurica van grote botanische belang. Daar kunt u zeldzame vogelsoorten bewonderen. Om de strand te kunnen bezoeken moet je ruim van tevoren boeken bij de Pro Loco van Orosei. De plaats is gewoon betoverend.

 
 

Home | Appartamenten | Stranden | Last Minute | Kaart | Satellit | Beschikbaarheid | Ontspanning